Millest abielumehed tegelikult omavahel räägivad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millest räägivad mehed omavahel?
Millest räägivad mehed omavahel? Foto: SCANPIX

Uurides, millest abikaasa sõpradega eelneval õhtul rääkis, saab naine tõenäoliselt vastuseks «ei millestki erilisest» või «igast värgist».

Yahoo! Shine pani kirja neli põhilist asja, millest abielumehed omavahel vestlevad, ning tuleb välja, et naistel pole muretsemiseks suuremat põhjust.

Televisioon

Nagu naisedki, armastavad mehed rääkida oma lemmiksaadetest. Loomulikult ei lahka nad üksikasjalikult tõsielusarju «The Bachelorette» või «Project Runway», vaid saateid nagu «Mad Men» või «Family Guy».

X-faktor (tavaliselt sport)

Selles vestluses võrdub X mistahes teemaga, millest su mehele jutustada meeldib. Enamiku meeste puhul tähendab see sporti või sportlikke hobisid nagu kalastamine ja golf. Kui ta on nohiklikum, võivad teemadeks olla koomiksid ja videomängud. Nii ehk teisiti need teemad sind tõenäoliselt ei huvita.

Vidinad ja internet

Tehnoloogia on kõigi elus nii suureks osaks saanud, et see leiab kindlasti tee ka offline-vestlustesse. Erinevalt ürgmeestest, kes eputasid oma lõketega, võrdlevad mehed nüüd oma kodukino suurust. Nad armastavad suurustada, kelle nutitelefon on parim või lohutada neid, kelle levi on kehvem. Teemaks tulevad ka suhtlusportaalid ja online-mängud, mida saab mitmekesi mängida.

Pere ja suhted

Lapsevanemaks olemine on abielumeeste vahel sotsiaalne valuuta. Nad kiitlevad oma lastega, virisevad ämmade-äiade ja vanemate üle ning jagavad igasuguseid issi-nippe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles