Suhtedraama: Kelly Brook katkestas kihluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Brook ja David McIntosh
Kelly Brook ja David McIntosh Foto: SCANPIX

Briti modell Kelly Brook katkestas kihluse David McIntoshiga.

Paar läks lahku sel nädalal ja kuuldavasti oli põhjuseks see, et Kelly avastas mehe telefonist kirjavahetuse endise pruudi Sarah Harperiga, kirjutas The Sun. Kelly olevat seejärel Sarah'le ähvardavaid sõnumeid saatnud.

«See toimus mitu kuud järjest ja ma ei öelnud sõnagi. Tegelikult pettis David mind Kellyga, kuid ma hoidsin toona suu lukus,» rääkis Sarah. «Mõned asjad, mida ta mulle kirjutas, olid lihtsalt rõvedad. Ma pole iial selliseid sõnu naisterahva suust kuulnud, rääkimata nn Inglise daamilt. David kirjutab pidevalt, et ta tahab mind näha, samas kui Kelly saadab mulle sõimusõnumeid. Nende suhe oli täielik tohuvapohu ja ma ei taha nendega enam miskit tegemist tega. Kelly esitleb end kui Inglise roosi, kuid tegelikult on ta üks mürgine okas.»

McIntosh rõhutas sotsiaalmeedias, et igal asjal on mitu tahku: «Igal lool on kaks külge. Teil on õigus uskuda, mida soovite. See ei muuda fakte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles