Lena Dunham hakkas seksi nautima alles 25-aastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lena Dunham
Lena Dunham Foto: AFP/SCANPIX

Näitlejanna Lena Dunham ei nautinud seksi enne 25-aastaseks saamist, kuna ta muretses liiga palju partneri rahuldamise pärast.

28-aastane staar, kes on käinud Jack Antonoffiga kaks aastat, ei mõelnud iseenda naudingu peale üldse, kuni taipas, mida hea armatsemine tegelikult tähendab, vahendab Femalefirst.

«Ma ei mõelnud kuni 25-aastaseks saamiseni, kas üldse seksi naudin, sest muretsesin ainult selle pärast, kas mu partner minuga seksi naudib. Ma ei taibanud, et sellest aktist võiks ka mina mingit mõnu tunda,» ütles Lena.

«Siis taipasin, et heaks seksiks on vaja kahte inimest, kes tahavad üksteisele head tunnet tekitada. Pole mitte üks inimene, kes on «hea seksija», sest see on alkeemia - see on asi, mis juhtub kahe inimese vahel,» seletas ta.

Dunham lisas, et enne Jacki kohtamist koges ta peamiselt halba seksi, sest madala enesehinnangu tõttu köitsid teda valed inimesed.

«Sa pead armastama ennast, et armastada kedagi, kes võiks armastada sind. Head inimesed hakkavad sulle meeldima siis, kui sa iseendale meeldid. Kui oled enda suhtes negatiivne, on sinu jaoks peaaegu et seksuaalselt ligitõmbavad need, kes seda sulle tagasi peegeldavad,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles