Ukraina pullimees kohtleb naisi õrnemalt: tahtsin Kim Kardashiani jalgu kallistada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West Pariisis
Kim Kardashian ja Kanye West Pariisis Foto: SCANPIX

Ukraina kurikuulus pullimees Vitalii Sediuk, kes armastab punasel vaibal kuulsusi ehmatada, sööstis Pariisi moenädalal autost väljunud Kim Kardashiani poole. Vitalii sõnul oli ta ettevaatlikum, kuna tegu oli naisterahvaga.

25-aastane Sediuk on varem punase vaiba üritustel rünnanud staare nagu Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, America Ferrera ja Will Smith ning ta ütles, et oleks kogu nõu ja jõu mängu pannud, kui tema ette oleks sattunud Kimi abikaasa Kanye West, kirjutas Hollywood Reporter.

«Mul oli tunne, et Kim võib välja ilmuda, sest ta on Balmaini disaineriga hea sõber. Tulin sinna spetsiaalselt nende pärast - teadsin, et nad on õhtu kuulsaimad külalised. Kui tegu oleks olnud Kanye Westiga, oleksin teinud seda nii nagu Bradley Cooperi või Leonardo DiCaprioga,» ütles Sediuk.

«Kuid Kim Kardashianiga olin ettevaatlikum, sest ta on naine - seetõttu kallistasin tema jalgu. Mul oli juba halb kogemus America Ferreraga. Meestega on sellised asjad teistmoodi,» lisas ta.

Foto: SCANPIX

Endine ajakirjanik rõhutas, et ta on normaalne inimene ja ta ei soovi kedagi oma tegevusega solvata.

«Mulle meeldib meelelahutustööstus. Kuid ma ei soovi kedagi solvata. Jääb mulje, justkui ma oleks koletis, kuid ma olen normaalne kutt. Noh, jah, see, mida teen, pole normaalne, kuid mul pole halbu kavatsusi. Mul on juba Ameerika üritustele sisenemine ära keelatud, loodan, et seda ei juhtu Euroopa Liidus.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles