Mart Juur Facebookis: palun andestage!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö
Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö Foto: paparatso

Peale Komeedi terrassil lahvatanud suudlusskandaali avaldas Mart Juur Facebookis täna pärastlõunal vabanduse inimeste ees, kellele ta on haiget teinud.

«Mis teha, Komeedi terrassil tuleb kuidagi iseenesest kange suudlemise himu peale. palun andestage, kellele olen haiget teinud. See on romantika!» seisab lakoonilises teates, mis ilmus Mart Juure Facebooki seinale täna kella 12.20 paiku.

Foto: paparatso

Tänane Elu24 kirjutas, et Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles endaealist kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö. Elu24 avaldas ka paparatso poolt tehtud pildid Juurt suudlevast Saagimist.

Foto: paparatso
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles