Miks oli Anu Saagim külmal suudlusööl nii õhukeselt riides?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö
Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö Foto: paparatso

Seltskonnameedias on lahvatanud pomm! Avalikkuse ette on lekkinud fotod võõra mehega suudlevast seltskonnakuninganna Anu Saagimist, kes Komeedi terrassi tantsuplatsil nautis endavanuse meesterahva seltskonda. Kuigi praeguseks on ilmad üpris sügisesed, siis on piltidel näha, et lõbutsev Saagim pole vaevunud enda keha paksude riiete alla matma. Miks?

Foto: paparatso

Pidude kuningannat Saagimit märkasid paljud kolmapäeval, 26. septembri kargel õhtul kohviku Komeet terrassil toimunud peol ning üks kohal olnud isik nentis Elu24le, et juba peo alguses märkasid inimesed, et proua Saagim oli end viluse ja tuulise ilma kohta erakordselt õhukeselt riidesse pannud.

Foto: paparatso

Kuulduste kohaselt oli seltskonnastaar enne pidu seksinud. Seksuaalselt erutunud inimestel tõuseb kehatemperatuur hüppeliselt ning vahetult peale seksimist on inimesed tihti temperatuurile mitte eriti tundlikud ning neil tekivad kergesti kuumahood.

Foto: paparatso

Aastaid erinevaid seksimiskohti katsetanudinimesed on väga kõikuva kehatemperatuuriga ning Anu Saagim näeb sel sügisel tõesti välja parem kui kunagi varem, kuid kas suvi otsa ohjeldamatust seksimisest tingitud pidev higistamine tõukaski ta võõra mehe kätevahele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles