Reporter tegi teleajalugu: eetrisse mindi vee alt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veealune maailm Kalevi ujulas
Veealune maailm Kalevi ujulas Foto: LiveHouse

Reporter on oma saadet juhtinud paljudes huvitavates kohtades, näiteks Munamäe tipus ja Lauluväljaku tuletornis. Sel nädalal tehti taaskord Eesti teleajalugu, sest juhiti saadet vee alt.

Reporter on teinud saadet mererannas, televaatajate koduõues, Munamäe tipus, Lauluväljaku tuletornis, seitsmesaja inimesega õhtusöögil, Eesti ainukeses katusepargis, õhupalli korvis...

Nüüd tehti taas Eesti teleajalugu. Nimelt läks Reporter eetrisse vee alt.

Saatejuht Tanel Talve: Kõige hullem oligi see alguse värk. Kõik see jama endale kaela saamine ja vee alla minek... Ma pole selle maskiga kunagi elus varem midagi teinud... Aga nüüd on see ka tehtud! Väga lahe!

Muud hullu polnud, kui et lõpuks hakkas vee all väga jahe. Mõtled ju küll, et siin basseinis on soe vesi ja mis siin olla on. Aga tegelikult hakkab ikka päris jahe lõpupoole. Väga pikalt vee all olla ei kannata ilma spetsiaalse varustuseta.

Juhtoperaator oli vee all Jaanus Relo.

Jaanus Relo: Kuna valgustus oli vee all üsna kasin, siis lähikaadrid on kõige paremad. Silmale ilus vaadata.

Varem olen filminud vee all soojades maades, kus nähtavus on ikka 30-40 meetrit. Suurteks võteteks pole seal lisavalgustust vaja. Seal on loomulik valgus ehk päikesevalgus.

Tanel Talve: Rääkimine selle maskiga vee all ei ole niisama lihtne. Rõhud ja hingamine on ikkagi teistmoodi. Sissetulev õhk tuleb survega ja väljaminev ka... No se on ikka tunduvalt raskem. Kogu see töö on ikkagi teistmoodi.

Samal ajal jätta meelde seda teksti ja aru saada mida sa räägid ning seda esitada ikka nii, et rahvas ka aru saab, mida sa äsja ütlesid... Ega ma ei tea, kas keegi üldse midagi aru ka sai. Aga ma andsin endast vähemalt parima.

Ainult saatejuhi laud kippus vee all laiali minema.

Vaata lustlikku videolõiku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles