Super Hot Cosmos Blues Band rõõmustab oma kodulinna fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pühapäeval kell 10.00 on Maire Aunaste jutusaates "Tõuse ja sära" külas bravuuritar Anu Saagim. Põnevaid külalisi on veelgi ning muusikat teeb "Eesti Laulult" tuttav bänd Super Hot Cosmos Blues Band.
Sel pühapäeval kell 10.00 on Maire Aunaste jutusaates "Tõuse ja sära" külas bravuuritar Anu Saagim. Põnevaid külalisi on veelgi ning muusikat teeb "Eesti Laulult" tuttav bänd Super Hot Cosmos Blues Band. Foto: Ülo Josing/ERR

Eesti Laulul kodumaal tuntuks saanud Super Hot Cosmos Blues Band rõõmustab oma kodulinna fänne hubase kontserdiga 26. septembril Tartu Uues Teatris.

Peagi oma debüütalbumi välja andev kollektiiv lubab publikul piiluda lavale seni vahetuimast lähedusest ja ka albumimaterjalist, mille täielikku ettekandmist seni kontserditel välditud on ning saab kuulda valitud noppeid.

Meeleolu enne ja pärast kontserdit loob Neptuuni/Muhu juurtega hurmur Robert Linna. Visuaalsele reisule viib külastajad VJ Kristin Pärn. Uksed avanevad kell 20.00 ja bänd asub pillide taha kell 21.30.

Pääse 8 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles