Charlie Sheen on valmis naasma sarja «Kaks ja pool meest»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödiasarja “Kaks ja pool meest” 10. hooaeg. Kaasa lööb ka Ashton Kutcher
Komöödiasarja “Kaks ja pool meest” 10. hooaeg. Kaasa lööb ka Ashton Kutcher Foto: Kanal 2

Näitleja Charlie Sheen oleks nõus taas mängima sarjas «Kaks ja pool meest», kui teda sinna tahetaks.

Sheen läks tülli sarja looja Chuck Lorrega ja ta vallandati 2011. aastal, kuid ta on valmis selle unustama, et sarjaga lõplikult hüvasti jätta, vahendab E! News.

«Ma tahan seda teha viisakalt. Tahan seda teha nii, et see austaks sarja praegust olemust ja ka aega, kui veel seal olin. Kes teab? Olen kindel, et nad istuvad seal praegu, pliiats paberil, ja üritavad midagi head välja mõelda,» ütles Sheen.

«Ma ei lähe sinna, kui nad seda korralikult ei tee. Kuid see on üks üsna arukas seltskond ja ma olen kindel, et nad mõtlevad midagi põnevat välja. Midagi, mis oleks kõigi jaoks mõistlik,» lisas ta.

Sarja «Kaks ja pool meest» viimane hooaeg algab telekanalil CBS 30. oktoobril. Kuigi meedia väitis, et Sheen peab produtsentidega läbirääkimisi, eitasid sarja esindajad neid väiteid.

Lorre sõnul on viimase hooaja keskmes Jon Cryeri ja Ashton Kutcheri tegelaskujud: «Paneme nad huvitava, provokatiivse ja loodetavasti väga naljaka loo keskmesse. Sel aastal oli see meie prioriteet - panna need kaks tüüpi kõige keskmesse. Välised karakterid osalevad samuti, kuid nad pole fookuses.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles