Ilukirurg kolme rinnaga naisest: usun kindlalt, et tegu on pettusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jasmine Tridevil
Jasmine Tridevil Foto: Jasmine Tridevil / Facebook

Kogenud ilukirurgid peavad ebatõenäoliseks Jasmine Tridevili väidet sellest, et talle opereeriti kolmas rind.

21-aastane Florida naine lõi üle maailma laineid väidetega, et ta maksis 20 000 dollarit kolmanda rinna lisamise eest, kirjutab Daily Dot. Naine postitas sotsiaalmeediasse mitmeid kehva kvaliteediga pilte ja kuigi ta väitis, et tal on kirjas intervjuu näiteks Jimmy Kimmeli saates, pole ta ühegi tõsiseltvõetava meediakanaliga vestelnud.

New Yorgi tunnustatud ilukirurg dr Matthew Schulman usub kindlalt, et tegu on väljamõeldisega.

«Usun sajaprotsendiliselt, et tegu on pettusega. Võin kindlalt väita, et tegu on väljamõeldisega, sest see pole lihtsalt võimalik,» sõnas Schulman.

Schulman märkis, et kõik seni internetti postitatud fotod on udused ja tumedad, mis varjavad hästi fototöötlust.

Arsti sõnul on kolmanda rinna tegemine teoreetiliselt võimalik, kuid see eeldaks koelaiendaja paigaldamist rindade vahele, mis venitaks nahka kuue kuu jooksul. Naine vajaks mitmeid operatsioone ja tulemus poleks selline, nagu piltidelt paistab.

«See tehnika tekitaks keskele ümara, pingul rinna. Lisaks oleks kõik kolm rinda tõenäoliselt ühendatud, sest vahet kolme ümara struktuuri vahel oleks võimatu luua ja säilitada,» seletas Schulman. «Fotodel on pehme ja rippuv rind, mis on teistest selgelt eraldatud. Tal on selline rind, mida sellisest protseduurist reaalselt oodata ei saa.»

Naise, kelle õige nimi on Alisha Hessler, jutule lisab suurt kahtlust ka see, et tal oli kunagi veebisait jasminetridevil.com, millel ta kirjeldas ennast kui «internetipettuste pakkujat».

Jasmine kinnitab aga, et tema lugu on ehtne ja ta lasi isegi oma operatsiooni filmida, et ta seda oma tõsielusarjas näidata saaks.

Vaata TMZ videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles