Kuula: Ricky Martin avaldas tuleval aastal ilumvalt uuelt albumilt esimese singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Martin avaldas tuleval aastal ilumvalt uuelt albumilt esimese singli ”Adios”
Ricky Martin avaldas tuleval aastal ilumvalt uuelt albumilt esimese singli ”Adios” Foto: promo

Ricky Martin on tagasi ja annab peale suvehitti “Vida”, mis ilmus ametlikul FIFA jalkakogumikul ”One Love, One Rhythm” , välja uue loo ”Adios”. 

Uut singlit saab kuulata suisa kolmes versioonis, sest laul ilmub inglise , prantsuse ja hispaania keeles. Albumit ennast on oodata juba uue aasta alguses plaadifirma Sony Music Latin alt.

Laulu "Adiós" produtsendid on Jesse Shatkin (vastutas ka Sia megahiti "Chandelier" eest), Yotuel Romero, Antonio Rayo ja Ricky Martin. "Adiós" sisaldab helisi ja rütme, mis iseloomustavad erinevaid riike, mida Ricky eelmisel aastal reisides külastas.

"We chose "Adiósbecause it represents who I am today. The title is a reference to the opening of another cycle,” ütles mitmekordne Grammy võitja Ricky Martin oma uue singli kohta.

Lisaks uuele albumile ja sellega kaasnevale tuurile “Live In Mexico”, jätkab uuel hooajal Ricky oma tööd telesaates "The Voice Mexico".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles