ELU24 LIVE/ Külas käis mehine ja rokkiv Maxtraktor

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 25.septembril kell 12 sai nautida Elu24 Live teise hooaja teist live'i, kui külas käis noor, mehine ja rokkiv ansambel Maxtraktor.

Testosteroonirikast muusikat mängiv ansambel Maxtraktor alustas bändi tegemist 2011. aastal ning tegemist on kamba sõpradega, kes teevad koos muusikat. Tallinna/Paide punt on tänaseks andnud juba üle 60 kontserdi nii meil kui lõunanaabrite juures.

Foto: promo

Sel suvel, 16. juunil lasi Maxtraktor välja oma esikplaadi "Boom and the black box", mis bändiliikmete sõnul on täis üllatusi, vanu tutvusi ja läbi helipildi jõuab kuulajani lausa rohkem kui pillimeeste mänguoskus.

Soovimata määratleda ennast kindla žanriga, toob bänd uue albumiga kuulajateni rokkivad lood, mis salvestatud 2013-2014 Paides Taavi "Taff" Aaviku poolt.

Foto: Mihkel Maripuu

Esikalbumile lugusid valides otsiti tervikut. "Tahtsime, et tekiks mingi flow. Midagi, mis annaks aimu sellest, kuidas viis venda on söönud koos soola, joonud tuhandeid liitreid energiajooki ja seejuures nii musikaalselt kui realselt vennastunud," tõdeb trummar Lilleberg.

Foto: Facebook

Solist Maarius haub juba ka mõtteid tuleviku suhtes: "Salvestades liikusid nii minu kui teiste mõtted juba järgmise plaadi poole."

Sel suvel sai bändi rokkmuusikat nautida ka Õllesummeril.

Foto: promo

Bändi koosseisu kuuluvad:
Maarius Urvet - laul
Simo Toode - kitarr
Paap Muru - kitarr
Siim Saksniit - bass
Glen-Mihkel Lilleberg - trummid

Foto: Mihkel Maripuu

Bänd Facebookis.

Vaata järele, mis saates toimus!

Foto: Mihkel Maripuu

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles