Retropidu number üks - Rock Hotel ja Regatt ühel laval juba sel reedel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live - külas käis ansambel Regatt, neid kostitas koogi ja õllega Anu Saagim
Elu24 Live - külas käis ansambel Regatt, neid kostitas koogi ja õllega Anu Saagim Foto: Karli Saul/SCANPIX

Reedel, 26. septembril astuvad Rock Cafes lavale legendaarsed Rock Hotel ja Regatt. Sel suvel oma 65 sünnipäeva tähistanud Ivo Linna ei ole Rock Cafes just tihe külaline ning sel reedel õnnestub ka kontsertklubi külastajail vanameistrile möödunud sünnipäeva puhul kummardus teha. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Legendaarne Rock Hotel loodi 1978. a. septembris koosseisus Ivo Linna (solist), Andres Põldroo (kitarr), Margus Kappel (klahvpillid), Heigo Mirka (bass), Harri Kõrvits (löökriistad). Esimene esinemine leidis aset 20.10.1978 Kunstiinstituudi saalis. Rock Hotel on pika tegutsemisaja jooksul esinenud peaaegu kõikidel lavadel üle Eesti ning paljudes välisriikides. Välja on antud 3 kauamängivat, mida mitteametlikel andmetel on müüdud üle miljoni ning 4 CD plaati.

2004. aasta mais loodud ansambel Regatt on üle Eesti tuntust kogunud väga kaasahaaavate kontsertitega. Bändi tekkimise generaatoriks oli muusikute soov taaselustada Eesti parimad muusikapalad 1970ndatest ja 1980ndatest. 2005. aasta jaanuaris toimus Kunstiakadeemia saalis nende esimene avalik kontsert. Regatt jätkab oma tegemisi, sest Eestis erinevatel aegadel loodud hea muusika tuleb tuua ka nooremate kuulajateni.

Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Rock Cafe uksed avanevad 26. septembril kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles