Laura Remmel paljastas, kuidas ta bänd omale omapärase nime sai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Eesti Jazz Jazzkaarel Merepaviljonis, Laura Põldvere ehk Laura Remmel
Noor Eesti Jazz Jazzkaarel Merepaviljonis, Laura Põldvere ehk Laura Remmel Foto: Tiit Mõtus

Lauljatar Laura Remmel rääkis Raadio 2 saates "Eetris on Ingrid Peek" oma muusikast ning sellest kuiddas bänd Carrot Lights omale nime sai.

Popmuusika ja džässmuusika piirimail kõikuv lauljatar Laura Remmel selgitas, et nii nimi kui bänd sündisid suuresti meili teel.

"Kuna loomanime pole enam uudne võtta, mõtlesime, et lähme saaduste juurde, mida loomad söövad," vahendab Laura sõnu portaal Menu.

Laura selgitas, et Carrot Lights annab talle võimaluse olla mänguline, näiteks ühe loo teemaks oli näiteks melon, sest talle lihtsalt maitsevad melonid.

Hetkel kogub bänd omale hoogu Hooandjas, et anda välja debüütalbum. 2300eurosest eesmärgist on kogutud hetkel  642 eurot.

"Meie debüütalbum "Carrot Lights" on inspireeritud vabalt koosmängimise rõõmust. Vabaimprovisatsiooniline muusika on hetkes kohe kaduv ning seepärast oleme albumile lisanud mõned lood, mida on tore salvestatud kujul üha jälle läbi elada," kirjutab bänd Hooandja lehel.

Plaat sai salvestatud augusti lõpus ning nüüdsel hetkel Kaspar, bändi produtsent, on kõpitsemas toormaterjali.

Plaat saab valmis oktoobri lõpuks. Oktoobri lõpus toimuvad plaadiesitluskontserdid Tallinn Fashion Weeki raames 26.oktoobril, jazziklubis Philly Joe's 28.oktoobril ning Tartus IdeeJazzil 31.oktoobril.

Bändis on peale Laura veel kaks liiget: Joel-Rasmus Remmel (klaver) ja Kaspar Kalluste (trummid).

Hoogu saab anda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles