Veebruaris Eestis esineva Ed Sheerani kontserdile tulid müüki lisapiletid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: SCANPIX

Ed Sheerani Tallinna kontserdile on nüüd saadaval lisapiletid. Kontsert toimub Saku Suurhallis 17. veebruaril, 2015. aastal.

Tulenevalt erakordselt suurest huvist Ed Sheerani kontserdi vastu andis artisti management loa suurendada publikuarvu Saku Suurhallis. Esialgne lavaproduktsioon tõstetakse tahapoole ning tänu sellele mahub rahvast saali rohkem. Ed Sheerani kontsert toimub järgmise aasta 17. veebruaril ning samal päeval tähistab noormees ka oma 24. sünnipäeva.

Ed Sheeran alustas kitarriõpinguid ning lugude kirjutamist juba väga noores eas. 17-aastasena kolis ta oma kodukohast Suffolki maakonnas Londonisse, et pühenduda muusikale. 312 kontserti 2009. aastal näitavad, et noormees suhtus oma karjääri täie tõsidusega.

Debüütsingel „The A Team“ lennutas mehe komeedina muusikataeva säravate tähtede hulka. Praeguseks hetkeks on selle loo videot Youtube’s vaadatud pea 90 miljonit korda. Järgnesid singlid „You Need Me, I Don’t Need You“ ning „Lego House“. Debüütalbum „+“ ilmus 2011. aasta septembris. 2012. aasta Briti Muusikaauhindade jagamisel võitis Ed auhinnad parima Briti meesartisti ning Briti aasta läbimurdja kategooriates.

Lisaks on muusikul ette näidata ka Grammy nominatsioonid kolmes erinevas kategoorias ning tuurid Snow Patroli ning Taylor Swiftiga. Sel aastal on Ed Sheeran MTV EMA auhindade jagamisel nomineeritud mitmes erinevas kategoorias.

Esimese saaliplaani piletid müüdi läbi kahe päevaga. Lisapiletid Ed Sheerani Saku Suurhalli kontserdile on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles