«Kodutunde» hea töö võttis Sirle sõnatuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Kanal 2 saade «Kodutunne» aitas seekord Sirlet, kes kasvatab üksinda oma kolme last.

Kasari jõe ääres asuvas kunagises mõisamajas ja endises algkoolis elavad töötu Sirle ja tema kolm last. Naise saatus on olnud keeruline. Tema lapsepõlv oli tema kasuisa tõttu maapealne põrgu ja neiul tuli kodunt põgeneda. 16-aastaselt suri tema ema ning ta jäi oma õdede-vennaga täiesti üksinda. Meestesse on Sirle usu täielikult kaotanud ja tema ideaalperekond koosneb täna temast ja lastest.

«Kodutunde» abil valmis Sirle perele uus köök ja vannituba.

Uut kööki silmitses Sirle suure imetlusega ja tal oli raske sõnu leida. «See on poole suurem kui enne!» imestas ta, kuid teletiim kinnitas, et müüre nad küll ei nihutanud. Sirle tunnistas, et kõik on täpselt selline, nagu ta tahtis.

Oma sees valitsevaid tundeid ei osanud ta kirjeldada: «See jõuab mulle hiljem kohale. Ma olen need kolm päeva istunud ja naabri aknast vaadanud, kuidas nad mööda kõnnivad ja imestanud, et issand, nad ongi minu juures. Ma ei suuda siiamaani uskuda seda.»

Sirle rääkis saates väga isiklikel teemadel ja ta ei kahetse seda. «Mõtlesin enne, et kas jätan midagi välja. Jõudsin järeldusele, et mis mõtet on midagi välja jätta - kui ära rääkida, siis ikka kõik. Siis ei jää tühje kohti. Kuigi minu elu on küllaltki raske olnud, on selles ka palju head olnud ning hea kaalub alati halva üle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles