«Kartulite ja apelsinide» kohvikut külastasid staarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartulid ja apelsinid
Kartulid ja apelsinid Foto: TV3

Täna tekitasid Kaubamajas asuvas «Kartulite ja apelsinide» kohvikus elevust näitlejad, kes salvestasid sarja tarbeks meeleolukat stseeni ning rääkisid muhedalt nn kohvikuvõtetest.

Armastatud näitlejannad Elisabet Reinsalu ja Kaisa Selde veetsid täna tegusa lõunatunni Tallinna Kaubamaja Naistemaailma Amps kohvikus, mis toimetab juba paar nädalat «Kartulite ja apelsinide» tähe all. Kuna koht on külastajate seas väga menukaks osutunud, on see sarja stiilis kujunduse ja erimenüüga avatud veel nädala lõpuni. Kõigile kartuli- ja apelsinimenüüst tellijatele kuulub maitseelamuse kõrval ka Naistemaailma kinkekupong.

Stsenaariumi järgi kohtusid sõbrannad Vivian (Elisabet Reinsalu) ja Brita (Kaisa Selde) täna kohvikus, et suhteprobleeme arutada. Joodi kohvi ja näksiti salatit, seejuures ühendasid näitlejannad osavalt töö ja lõunasöögi, samas märkides, et mõnel võttepäeval järjestikku sattuvad kohvikustseenid võivad ka probleeme tekitada; süüa tuleb reaalselt ning kui duubleid juhtub olema mitu, saab kõht täis liigagi ruttu.

Tänaõhtuses osas ootab Vivian Volkonskit suur elumuutus, sest ta kolib Lasnamäelt ära. Samal ajal peab naine sõdima konkurent Evelyniga ning leppima saladusega, mis on seotud tema enda perekonnaga. Seega on suhted särtsu täis nii sarjas kui ka kodus televiisorite ees, sest tänaseks on vivian.ee lehel suhtesärtsu mõõtnud juba ligi 12 000 eestlast.

«Kartulid ja apelsinid» jätkub TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles