Lindsay Lohan kannatab vanglas hüsteeriliste nutuhoogude all?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

USAs Californias Lynwoodis asuvast naistevanglast vabanenud endise vangi sõnul kannatab seal oma karistust kandev Hollywoodi staar Lindsay Lohan hüsteeriliste nutuhoogude all.

Näitleja Orlando Bloomi koju sissemurdmise ja röövimise eest 30-päevast karistust kandnud Alexis Neiersi sõnul nutab staar iga päev, kirjutab msnbc.msn.com.

Neiersi kinnitusel olid esimesed viis päeva Lohani jaoks põrgu.

«Lohani kong oli minu kongi lähedal. Kuulsin kõike, mis seal toimus. Vanglas on päevad pikad, sest äratus on juba 5.30. Kuna suurt midagi teha ei ole, siis uurid, mis ümbruses toimub. Lohan püüdis olukorraga hakkama saada, kuid see käis tal üle jõu. Ta muutus hüsteeriliseks,» lausus vanglast vabanenu.

Neiersi sõnul koheldakse 24-aastast näitlejannat paremini kui teisi vange. Ta ei pidanud vanglasse minekul eemaldama juuksepikendusi ega kunstküüsi.

Lohani advokaat Shawn Chapman Holley lükkas selle ümber, öeldes et näitlejannat koheldakse nagu kõiki teisi vange.

Kui Lohanil võisid ta kunstjuuksed alles jääda, siis oma disainerrõivastest pidi ta loobuma ning tõmbama selga oranžid vanglatunked.

Neiersi sõnul andis ta Lohanile nõu, kuidas vanglas paremini hakkama saada.

«Kõik sõltub sellest, kuidas asjasse suhtuda. Soovitasin tal rahulikuks jääda, käske täita ja negatiivsed mõtted peast pühkida. Tean omast käest, et soovitada on kerge, kuid selle järgi käituda väga raske,» lisas Neiers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles