Videod: uue hooaja Ukraina tantsusaates «Tantsujut Vse» osaleb taas Eesti tantsija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartust pärit 18-aastane tantsija Karina Politanova Ukraina STB saateversioonis «Tancujut Vse»
Tartust pärit 18-aastane tantsija Karina Politanova Ukraina STB saateversioonis «Tancujut Vse» Foto: Kaader videost

Eelmisel aastal osales maailma suurimas tantsuprojektis «So You Think You Can Dance» Ukraina STB versioonis «Tantsujut Vse» esimese eestlasena Eghert- Sören Nõmm väga edukalt, saades tuhandete alustanud tantsijate hulgast 20. parima hulka ja lõpetas finaali 15ndana.

Sellel kevadel palusid saate produtsendid aga Eghertil juba korraldada saate Baltikumi casting Tallinnas, mis toimus Estonian Open Championship & Baltic Cup võistluse ajal aprillis.
 
Välja valiti mitmepäevase võistluse käigus ka kümmekond tublit Eesti tantsijat, keda kutsuti edasi osalema juba Kiievis toimuvale eelvoorule.
 

Eelmisel reedel oli STB kanalil eetris see saade, kus Tartust pärit 18-aastane tantsija Karina Politanova oli kohtunike ees oma oskusi näitamas. Karina on vogue-stiili tantsija ja treener Tartus Galerii tantsukoolis ja Tallinnas Sixtina tantsustuudios.
 
Karina esinemine Kiievi eelvoorus meeldis kohtunikele ja tal õnnestus edasi pääseda ainsana Eesti tantsijatest 100 parima hulka.
 
Loodame, et tal läheb ka sama hästi kui Eghertil eelmisel hooajal!
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles