Eesti naeruväärseim klubi alustab viiendat stand-up'i hooaega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Doody on tuntud nii live-koomikuna kui naljakirjutajana tele-showde jaoks
Nick Doody on tuntud nii live-koomikuna kui naljakirjutajana tele-showde jaoks Foto: promo

Kolmapäeval alustab Komeediklubi, enda sõnul Eesti naeruväärseim klubi, oma 5. hooaega. Kohvikus Sinilind astuvad oma stand-up-kavadega üles briti koomikud Nick Doody ja Dave Johns.

«Inglise keeles öeldakse «Aeg lendab, kui on lõbus». Ja nii ütlejatel on tuline õigus. Alles see oli, kui katsetuseks esimest korda mõned oma lemmikartistid Tallinnasse esinema kutsusin - ja nüüd siis juba viienda hooaja algus! Komeediklubi nelja esimese tegutsemisaasta jooksul on saanud palju elusat nalja, mis on siinsele comedy-maastikule veidi värvi lisanud. Ja tundub, et mitte musta,» kommenteeris Komeediklubi asutaja Andrus Purde.

5. hooaja avaürituse peaesineja Nick Doody on tuntud nii live-koomikuna kui naljakirjutajana tele-show'de jaoks. Tema trumbiks on tehniliselt meisterlikud naljad, mis ei vaja eriefekte ega tilu-lilu. Võibolla just selle pärast nõudis Bill Hicks oma kõige viimasel UK turneel, et just Nick Doody oleks tema soojendusesineja.

Teine esineja Dave Johns on multitalent, kes on ühtemoodi tugev nii stand-up'i- kui improlaval. Ta on üles astunud festivalidel ja komöödiaklubides üle maailma. Eestis on Dave astunud üles Stephen Frost’s Improv Allstars trupi liikmena veebruaris, nüüd siis võib näha tema stand-up'i oskusi.

Nick Doody ja Dave Johnsi show algab kohvikus Sinilind kolmapäeval kell 20, uksed avatakse 19.30. Pileteid saab osta Piletilevi kaudu.

Lisainfo hooaja avaürituse ja tulevaste show'de kohta on väljas veebilehel.

Komeediklubi on korraldanud ingliskeelseid stand-up'i ja impro-show'sid Tallinnas ja Tartus juba aastast 2010. Eestis on esinenud sellised naeruväärsed Euroopa koomikud nagu Andrew Maxwell, Stephen Frost’s Improv Allstars, Keith Farnan, Paul Foot, Zoe Lyons, Will Franken jpt.

Komeediklubi on Tallinn Comedy Festivali ja Naljastipendiumi kaasasutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles