Täna peole! Dom Party muudab klubi Teatri pesuparadiisiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Party muudab klubi Teatri pesuparadiisiks
Dom Party muudab klubi Teatri pesuparadiisiks Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 19. septembril toimub klubis Teater glamuurne Dom Party LINGERIE, mis on sügise saabudes värskete tuuleiilide saatel astumas kuuma pesuparadiisi.

Dom Party, mis igal kuul toob klubi külastajateni midagi erilist ning suurepärast, on sel korral valinud enda teemaks «Lingerie». See eriti sensuaalne teema tõotab kõigi südamed kiirelt põksuma panna ning pakub muuhulgas ka vapustava pesu-show.
 
Ürituse korraldajad on lubanud - koostööpartnerid, seal hulgas Eesti enda luksuslik pesubränd Bon Bon Lingerie,  hoolitsevad selle eest, et tantsijad ja kogu show on varustatud vaid kõige sensuaalsemate pesukomplektidega ning seega on oodata ööd täis kauneid Teatri Diivasid, palju üllatusi ning parimat meelelahutust.

Dom Party on kõige luksuslikum ja glamuursem pidu linnas! See on üritustesari, mida täidavad alati LIVE-muusikud, parimad show'd ja kaunimad artistid. See on pidu, kus meelelahutus algab veel enne klubisse sisenemist - luksusautod, kaunid artistid ja vapustav lava-show, ja see on alles algus...

Tule ja saa osa parimast peost sel ööl! See on Dom Party - Lingerie. 

Juba laupäeval ootab kõigi aga lõbus Vanaema, kes sel korral kutsub kõiki legendaarsesse Vene Pulma.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles