Jeremy Clarksoni burkanali ärritas televaatajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: AFP / Scanpix

«Top Geari» saatejuht Jeremy Clarkson tegi viimases saates mosleminaiste teemal nalja, mis ärritas aga mitmeid televaatajaid.

50-aastane staar rääkis kaassaatejuhtidele Richard Hammondile ja James Mayle, et autot juhtides tõmbavad tema tähelepanu isegi burkades mosleminaised, sest teab, mida nad oma traditsioonilise riietuse all kannavad, vahendab Digitalspy.

Clarksoni väitel nägi ta kord, kuidas tänaval pikali kukkunud naise burka alt paljastusid punased stringid ja sukad.

Hammond ei uskunud, et selline intsident aset leidis, kuid Clarkson kinnitas: «Luban sulle, et see tõesti juhtus. Võid mu taksojuhilt küsida.»

Sündsa meedia eest seisev organisatsioon Mediawatch kritiseeris Clarksoni kommentaari: «Ta võiks ometi õppida vait olema - iga kord, kuid ta suu avab, pahandab ta kedagi.»

«See näitab, kui palju ta tegelikult moslemeid ja eriti mosleminaisi vihkab,» arvas skandaalne jutlustaja Omar Bakri Muhammad. «Kui ta puudutab mosleminaiste au, peavad moslemid sellele vastama. Kui ta ei vabanda, võivad mosleminoored teda füüsiliselt rünnata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles