«Me armastame Eestit» kutsub nuputama: mis lugu on?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Me armastame Eestit» avasaates mängivad Mihkel Raua meeskonnas Liis Lemsalu, Liina Randpere ja Marju Länik.
«Me armastame Eestit» avasaates mängivad Mihkel Raua meeskonnas Liis Lemsalu, Liina Randpere ja Marju Länik. Foto: TV3

Alates tänasest on TV3 reedeõhtutes tagasi mõnus meelelahutus tervele perele ning seda tänu «Me armastame Eestit» saatele, mis teeb tuju heaks ja paneb ka rahva kodudes kaasa mängima. Põnevust ja nalja lisavad täiesti uued mänguvoorud.

Uusi mänge on saates mitu, näiteks: «Mis on pildil valesti?», «Vigased uudised», «Väänatud vanasõnad» või «Eesti asi», kus eksponeeritakse mõnd eset, mille kohta esitatakse küsimus. Naljakas on voor, kus tiimidel on vaja mõistatada, millist eestikeelset laulu välismaalane neile esitab.

Lisaks mängudele ja külalistele on sügishooajal värske ilme saanud ka stuudio, kus endise hooga jätkub siniste ja valgete tiimide võistlus ning osalejaid juhivad nakatava kire ja energiaga kaptenid Peeter Oja ja Mihkel Raud.

Foto: TV3

Tänases avasaates mängivad Mihkel Raua meeskonnas Liis Lemsalu, Liina Randpere ja Marju Länik. Peeter Oja tiimis aga Kristel Aaslaid, Urmas Reinsalu ja Hendrik Sal-Saller.

«Me armastame Eestit» alustab TV3s täna kell 20.00, vahetult enne uut kodumaist sarja «Keskea rõõmud».

Vaata klippi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles