Suur mure: transseksuaalne supermodell Isis ei leia armastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isis King
Isis King Foto: SCANPIX

Ameerika modellisaates «America's Next Top Model» kuulsust kogunud transseksuaalne modell Isis King tunneb end hoolimata edust üksildasena.

28-aastane Isis sündis mehena ja kuna ta on oma soovahetuse osas alati aus, peletab ta potentsiaalsed kaaslased kiiresti eemale, vahendab Barcroft TV.

«Vales kehas sündimine on suhete loomise minu jaoks väga raskeks teinud. Tavaliselt räägin sellest meestele kohe, kuid nad kaotavad siis kohe huvi. Neil on transseksuaalsete naiste vastu eelarvamused ja nad ei tahagi mind tundma õppida. Minu jaoks on see veelgi raskem, kuna olen üks maailma tuntumaid trans-naisi,» sõnas Isis.

King tundis juba nelja-aastaselt, et temaga on midagi teistmoodi, sest ta tahtis mängida ainult tüdrukutemänge. Teismelisena tuli kapist välja kui gei, kuid ta mõistis, et ka see pole tegelikult tema ja 23-aastaselt läbis ta soovahetusoperatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles