Šokeeriv paljastus: Sharon Osbourne lõikus ennast, et Ozzyle oma armastust tõestada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne
Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne Foto: SCANPIX

Teletäht Sharon Osbourne avalikustas, et ta lõikus 27-aastasena enda rannet, et Ozzy Osbourne'ile armastust tõestada.

61-aastane staar paljastas, et ta viidi haava tõttu haiglasse ja tema randmel on sellest siiani arm, vahendab Contactmusic.

«Ma pole sellest varem rääkinud, sest mul on nii piinlik, kui rumal ma toona olin, et endale midagi sellist tegin. Olin 27-aastane ja just Ozzyga käima hakanud. Alguses jõime koos sageli. Ühe peo järel, umbes kell neli hommikul, küsis ta, kui väga ma teda armastan,» meenutas Sharon.

«Ütlesin, et teeksin tema nimel kõik - annaksin tema eest elu. Lubasin talle näidata, et oleksin valmis tema eest surema. Läksin laua juurde, kus oli lihanuga. Ütlesin: «Armastan sind nii palju!» ja lõikasin enda rannet.»

Sündmuspaigale kutsuti kiirabi ja Sharon selgitas arstidele, et ta on lihtsalt «dramaatiline napsitaja», kuid arstid arvasid, et ta üritas enesetappu.

«Nad panid mu luku taha kinni! Armistasin jäädavalt oma rannet ja olin purjutamise tõttu kartsas... Nüüd räägin kõigile, et mind hammustas koer,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles