Kuum galerii: Deja Vu's polnud Rio peol suvi veel sugugi läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisele reedel, 12.septembril toimus Lounge Deja Vu's kord kuus koostöös Bacardiga  toimuv Rio pidu, mis oli seekord eriti suvine ja kuum.

Deja Vu goes to RIO on üritustesari, mis on täis särtsu ja uusi elamusi. See on õhtu, kus sa satud Rio karnevalile.

Seekordne RIO üritus oli septembri külmadele õhtutele vastupidiselt suviselt kuum. Lavadel ilutsesid terve öö kaunid Deja Vu diivad, kes iga mehe südame enda kütkestava brasiiliapärase välimusega kiiremini põksuma panid ning põhilaval toimus unustamatu trummishow, mis ühelt õigelt Brasiilia peolt kuidagi puududa saa.

Foto: Maksim Toome

Peo hoo tõmbaski käima lõbus Brasiilia muusika, kui eksootilised trummirütmid vallutasid kõigi meeled. Deja Vu's astusid kuumaverelise trummishowga üles otse Riost pärit Ricardo Guarilha, Francois Archanjo ja Reigo Ahven. Need lõunamaiselt lõbusad ja nägusad poisid muutsid enda kuumade pilkude ning lõbusate rütmidega Lounge Deja Vu külastajate meeleolu ülevaks ja parimate rütmide taustal said kõik jalga keerutada kuni varaste hommikutundideni.

Foto: Maksim Toome

Väsimuse peletamiseks jagasid maitsvaid shotte pidulistele kütkestavad Bacardi tüdrukud.

Järgmine Deja Vu goes to RIO üritus toimub juba oktoobris, kuid sel reedel ootab kõiki  Deja Vu live, kus seekord astub üles noor ja kaunis Eva Vaino. Laupäeval vallutab Lounge Deja Vu aga Jazz Vibes üritus, kus meeldivad meloodiad pakub Märten Kaldamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles