Oliver Stone: juudid kontrollivad maailma meediat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Stone
Oliver Stone Foto: SCANPIX

Juudi juurtega USA filmirežissööri Oliver Stone`i arvates on maailma meedia juutide kontrolli all ning see aitab neil maailma poliitika suunda määrata.

Kriitikute arvates on Stones´ist saanud antisemiit, kuna see on sellel aastal tal juba teine provotseeriv seisukoht, kirjutab msnbc.msn.com

Selle aasta jaanuaris tekitas Stone skandaali oma dokumentaalfilmiga « A Secret History of America», milles ta püüdis tõestada, et natsi-Saksamaa diktaator Adolf Hitler tembeldati lihtsalt patuoinaks.

Möödunud nädalalõpul tekitas menukas režissöör uue skandaali. Ta kaebas Briti väljaandele Sunday Times antud intervjuus, et «juudid kontrollivad maailma meediat ja määravad poliitika suunda».

Stone´i sõnul oskavad juudid väga kavalalt lobitööd ja märkusi teha ning õigel ajal end sisse süüa.

Samuti mainis ta, et Hitler tegi venelastele rohkem kahju, kui ta tegi juutidele.

«Hitler võib olla Frankensteini koletis, kuid tema kaasajal oli ka Dr. Frankensteine, kes Hitleri tegevusest suurt kasu lõikasid – Saksa, USA ja Briti suurtöösturid. Samas aga kannatasid venelased Hitleri tõttu rohkem kui juudid, 25 – 30 miljonit venelast hukkus Teises maailmasõjas,» selgitas Stone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles