Kuum pidu! Lõbus Vanaema kutsub pulmapeole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuum pidu! Lõbus Vanaema ehk Babulja kutsub Pulma!
Kuum pidu! Lõbus Vanaema ehk Babulja kutsub Pulma! Foto: promo

Sel laupäeval, 20. septembril saab klubist Teater tõeline pulmasaal. Babulja Special üllatab peoga «Русская свадьба», kus lõbus Vanaema korraldab tõeliselt võimsad Vene pulmad, mis lubavad endas sisaldada kõike, mis korraliku Vene pulmaga kaasas käib.

Klubi Teatri Vanaema on iga kuu endale külla kutsunud sõbrad, kes peavad lugu parimast Vene muusikast, heast seltskonnast ning meeleolukast show'st.

Sel laupäeval on Vanaema korraldamas pulmapidu, mis hõlmab endas kõike, mis korraliku vene pulmaga kaasas käib. Oodata on säravaid artiste, kauneid tantsijaid ning lõputult voolavaid külma viina ning maitsva šampanja ojasid.

Lõbusad mängud, kaunid pruudid ning lõputu tants Vanaema on andnud endast kõik, et see pulmapidu ületaks kõik eelmised, mis enne nähtud.

See  on pulmapidu, mis ei unune! Klubi Teater, koostöös Pulma ABC'ga aitab muuta veel ühe pulma unustamatuks.

Saa osa suurejoonelisest Babulja Special'ist, mis on seekord eriti pidulik! Nagu vene pulma traditsiooniks on saanud, alustatakse tähistamisega aga juba eelneval õhtul.

Seega ootab klubi Teater kõiki ka reedel toimuvale Dom Party'le, mis enda LINGERIE! teemaga, on sel korral eriti kuum ning vallatu. Tähistamisrohke nädalavahetus las alata!

Lahke Vanaema loosib kõigi lugejate vahel välja ka sissepääsu ja VIP-laua 5'le. Saada lause «Soovin osa saada lõbusast pulmapeost» aadressile mareli@klubiteater.ee. Võitja selgub ja temaga võetakse ühendust laupäeval kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles