«Naistevahetuses» valitses vaikus enne tormi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistevahetus
Naistevahetus Foto: TV3

Kolmapäevases TV3 saates «Naistevahetus» vahetasid kodud linnast pärit Meret ja maalt tulnud Marina.

Marina on 29-aastane ja praegu on ta kodune, sest ta hoolitseb nelja lapse eest. Marina elukaaslane ja viimase lapse isa Kaido on 28-aastane. Kaido on kodus harva, sest ta töötab enamasti välismaal võsalõikajana. Marina ema Inna, kes elab naabermajas, mängib peres suurt rolli - ta on alati kohal ja aitab tütrel lapsi ja meest kantseldada. Marina pere elab Jõgevamaal looduskaunis Tõikvere külas.

Meret on 29-aastane ja tööl ta ei käi, sest pere pesamuna Nele pole veel pooleaastanegi. Meretil on ka kaks vanemat last. Mereti elukaaslane Oliver on infotehnoloogia üliõpilane. Mereti pere elab Tallinnas Lasnamäel.

Mõlemad paarid kohtusid suhtlusportaali kaudu. Marina teeb oma peres kõik otsused üksi ja kui ta oma tahtmist heaga ei saa, siis saab kurjaga. Meret on naisena ägedaloomuline, kuid lastega leebe.

Marina, kes pole täiskasvanuna Tallinnas käinud, oli oma uue koduga väga rahul. Meret pidi aga pettumust tunnistama - ilusa maamaja asemel sattus ta veidi korrast ära korterisse. Kõigele lisaks pidi pereisa kolme päeva pärast välismaale tööle minema ja Mereti jäi koos nelja lapse ja võõra majapidamisega üksi.

Teise päeva hommikuks olid naised uue pere kohta nii mõndagi õppinud. Meret, kes tahtis saates oma suhet proovile panna, hakkas aru saama, et Kaido teeb midagi vaid siis, kui talle käsk kätte anda. Marina, kes tuli saatesse uusi kogemusi saama, õppis, et Oliveri puhul käib kõik läbi meelituste ja seda juba Marina oskab.

Järgmises saates selgub, kas tõesti leiab aset kogu «Naistevahetuse» saatesarja esimene, sõna otseses mõttes naiste vahetus.

Vaat seekordset «Naistevahetust» allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles