«Naistevahetuse» suhtepundar hakkab lõõmama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3s jätkub «Naistevahetus», kus elu uues kodus asuvad proovima kaks uut perekonda. Linnast pärit Meret ja maalt tulnud Marina ei oska aimatagi, millise segaduse sarjas osalemine neile kaasa toob.
TV3s jätkub «Naistevahetus», kus elu uues kodus asuvad proovima kaks uut perekonda. Linnast pärit Meret ja maalt tulnud Marina ei oska aimatagi, millise segaduse sarjas osalemine neile kaasa toob. Foto: TV3

Täna jätkub TV3s «Naistevahetus», kus elu uues kodus asuvad proovima kaks uut perekonda. Linnast pärit Meret ja maalt tulnud Marina ei oska aimatagi, millise segaduse sarjas osalemine neile kaasa toob.

Meret elab koos üliõpilasest mehe ja lastega Lasnamäe kortermajas ning Marina oma mehe ja lastega kortermajas Tõikveres. Mõlemad pereemad tutvusid praeguste meestega internetis ja on enam-vähem ühevanused. Nende kahe naise erinevus seisneb aga selles, kuidas nad perekonda suhtuvad.

Meret soovib läbi saate oma meest proovile panna ning loodab, et nii õpib mees teda kõrgemalt hindama. Marina otsib aga saatest lihtsalt seiklust ja vaheldust. Mõlemad leiavadki soovitu - Mereti mees pannakse Marina säravate silmade poolt proovile ja Marinat ootavad üllatused.

 «Naistevahetus» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles