Hiina kohus: naise neitsilikkus on väärt 5000 dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina paar
Hiina paar Foto: SCANPIX

Hiinas andis naine mehe kohtusse, kuna naise sõnult võeti talt vägivaldselt ta neitsilikkus.

Kohus mõistis naise kasuks mehelt välja 5000 dollarit, edastab China Daily.

Naine ja mees käisid kohtamas, kuid siis sai naine teada, et ta kallim on abielus. Naine andis mehe kohtusse, kuna nad olid seksinud ning naine ei olnud enam neitsi.

Naise sõnul valetas mees talle, et on vallaline ning ei pidanud lubadust temaga abielluda.

Pudongi ringkonnakohus mõistis mehe süüdi, kuid mees lubas kohtu otsuse edasi kaevata.

Paar kohtus esmakordselt internetis 2009.aastal, silmast silma hakkasid nad kohtuma 2013. aastal. Nad käisid Singapuris puhkusel, kus ka seksisid.

Pärast seda ei võtnud mees naisega enam mõnda aega kontakti. Naine läks mehe koju ja leidis ta koos abikaasaga.

Naise sõnul kasutas mees teda ära ning võttis talt õiguse olla neitsi. Naine tahtis kohtu kaudu saada 81 000 dollarit kahjutasu kehaliste ja psühholoogiliste kannatuste eest. Lisaks ravikulude katteks 250 dollarit.

Kohus leidis, et naise esitatud argumendid on ebatavalised, samas aga tõdeti, et naisel on õigus neitsilikkusele kui ta seda soovib.

«Neitslikkusest vastu tahtmist ilma jäämine võib tekitada kehalisi ja vaimseid häireid, kahjustada reputatsiooni ning seda saab liigitada isikuvabaduse äravõtmise alla. Siinses juhtumis jäi naine oma neitsilikkusest ilma ning ta peab saama kompensatsiooni,» teatas kohus.

Mees ei ilmunud kohtusse, kuid ta advokaat teatas, et mees ei seksinud nimetatud naisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles