Komöödiasarja «Keskea rõõmud» lõbus esitlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva lõunal esitles TV3 meeleolukalt humoorikat telesarja «Keskea rõõmud».

«Keskea rõõmud» on komöödiasari «Padjaklubi» tegijatelt, mis räägib neljast kunagisest sõbrast, kes seisavad silmitsi keskeakriisiga: kõik nad olid kunagi paljulubavad noored, praegu on aga nende elu seisma jäänud.

Sarja peateglase Karli grotsekseks muutunud töö-ja perelu viib vana sõprade pundi taaskohtumiseni, mis paneb mehed jälle koos tegutsema, et rõõm ellu tagasi tuua. Need mehed pole juba 15 aastat teineteist näinud, aga nüüd on põhjust elustada üks vana lubadus: kunagi ammu kirja pandud mäng, mis silsaldab konkrteetseid ülesandeid, mille nad teismelisena endale ette kirjutasid, et mitte 45-selt muutuda oma vanemate sarnasteks igavateks keskealisteks. See mäng võetakse ette, et tunda ennast jälle elusana.

Mehed saavad sellest mängust uljust juurde, aga see tekitab samas ka sama palju probleeme: ühiskond ei aktsepteeri inimesi, kes rutiinile allumast keelduvad.

Elu saab uue hoo sisse ja mäng muutub lõpuks isegi ohtliukuks, meestel on raske taasavastatud vabadust mitte kuritarvitada.

Nelja keskeas sõpra mängivad näitlejad Ago Anderson, Lauri-kare Laos, Meelis Rämmeld ning Riho Kütsar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles