Tõsielustaar Kylie Jenner hakkab lauljaks ja töötab oma esimese singli kallal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Model Kylie Jenner attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California.   Jason Merritt/Getty Images for MTV/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Model Kylie Jenner attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. Jason Merritt/Getty Images for MTV/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Noor tõsielustaar Kylie Jenner plaanib arendada lauljakarjääri, sest avastas, et ei suuda oma vanema õe Kendall Jenneriga võistelda, kui asi puudutab modellimaailma.

Tõsielusarja «Keeping Up with the Kardashians» staar Kylie Jenner võttis käsile laulutundides käimise, et saada järgmiseks Katy Perry'ks, vahendab Female First.

17-aastasele kaunitarile lähedane allikas pajatas, et Kylie olevat leidnud oma elu kutsumuse ja see on lauljaks saamine.

«Kylie töötab praegu oma esimese singli kallal. Ta räägib kõigile, et ta teab, et saab järgmiseks Katy Perry'ks,» lobises allikas kõmulehtedele.

Neiut koolitab Willow Smith'i laulutreener Tim Carter, kes annab tüdruku ema kodus privaatseid laulutunde. Lisaks loodab Kylie Jenner, et ta õemees Kanye West aitab teda stuudios töötamisega.

Kuuldavasti pidi Kylie'l olema hea hääl, ootame huviga!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles