Mõneks ajaks Eestist lahkuv näitlev juuksur Lauri Pedaja hakkab korraldama koolitusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moeetenduse «Hüpnoos» imelised modellid ja värvikas seltskond. Soenguid aitas teha staarjuuksur Lauri Pedaja
Moeetenduse «Hüpnoos» imelised modellid ja värvikas seltskond. Soenguid aitas teha staarjuuksur Lauri Pedaja Foto: Jelena Rudi

Juuksur Lauri Pedaja korraldab oktoobris neli eksklusiivset koolitust, mis suunatud professionaalsetele juuksuritele, ning mille eesmärgiks on ennekõike jagada aastate jooksul omandatud kogemusi ja oskusi ametikaaslastega.

«Olen aastate jooksul tähele pannud, et suure osa minu klientidest moodustavad meesterahvad,» räägib Lauri Pedaja. «Tänu sellele tunnen ennast meestelõikuste maailmas vägagi koduselt. Kui sellele lisada veel lugematu arv koolitusi, mida ise läbinud olen, usun, et võin julge südamega jagada kogemusi, õpitut ja tähelepanekuid ka teistega spetsiaalsel meestelõikuste koolitusel, millel nimeks «Eest taha, küljed maha»,» lisas näitlev juuksur.

Oktoober sai koolitusteks valitud seetõttu, et Pedaja lahkub novembrist mõneks ajaks Eestist ja soovib seetõttu enne seda veel jätta endast siia võimalikult suure hulga kogemusi.

Lisaks on Lauri loonud ka omanimelise juukseblogi, kus jagab huvilistega oma tehtud töid ning ka mõnigaid spetsiifilsemaid nüansse. Blogiga saad tutvuda aadressil SIIN.

Koolitused toimuvad:

13. oktoobril Pärnus

14. oktoobril Kuressaares

21. oktoobril Tallinnas

27. oktoobril Tartus

Lisainfo ning registreerimine: lauripedajahair@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles