Epp Kõivu singel uuel helimaastikul: «Seiklus» on teelolemise lugu

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Kõiv
Epp Kõiv Foto: facebook.com

Peale Epp Kõivu hoogsaid suvelugusid «Linn on minu» ja «Naerukajakad (Selle õhtu panen loopima)», valmistub noor lauljatar debüütalbumi avaldamiseks.

Tema uus singel «Seiklus» on jazziliku astumisega pala, mille kohta Epp ise märgib, et ta on muusikaliselt jõudnud justkui tagasi juurte juurde. Uus pala on esimene singel Epu tulevaselt debüütalbumilt, mille helipilt on mõnevõrra teistsugune kui eelmistel raadiosinglitel.

Albumilt leiab tõeliselt värvikireva žanriassortii, taustu ja meeleolusid on mõjutanud nii jazz, downtempo ja hiphop kui ka elektrooniline tantsumuusika, alternatiivpopp ja palju muud.

«Seikluse» tausta on produtseerinud Mikk Siemer, kes on ühtlasi ka sõnade autor. Kui küsida, millest lugu räägib, vastab ta: ««Seiklus» on teelolemise lugu. Eks me oleme kõik enamiku ajast teel, olgu siis sihtpunktiks kauged maad või rahulolu iseendaga. Tähtis on mitte pilku kaugusesse lukustada, vaid teekonda nautida - ja vahest polegi vaja liiga kaugele vaadata, et midagi ilusat leida,» lisab muusik.

Epp Kõivu tegemistega saab end kursis hoida järgmiste kanalite kaudu:

Facebook

Soundcloud

Epp Kõiv esitamas laulu «Seiklus» ETV saates «Terevisioon»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles