Sel nädalal Eestit külastav Maria Minerva elust Los Angeleses: üritan laulukirjutamise maailma siseneda

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Minerva
Maria Minerva Foto: SCANPIX

Eesti undeground-muusika superstaar ja hetkel LA-s pesitsev Maria Minerva saabub sel nädalal Ameerikast taas Eestisse, et tähistada isa Mart Juure 50. juubelit.

26-aastane Maria Juur ehk Maria Minerva rääkis intervjuus portaalile kultuur.err, et ta on Ameerikas romantiliselt higistav kunstnik, kes sugugi nälga ei jää juba selle pärast, et igal pool müüakse 1dollarililisi tacosid.

Maria Minerva kostis oma tegemistest rääkidest, et hoidis sel suvel üsna madalat profiili: «Olen siin teinud mingeid lambi tööotsi, osalesin ühes suurema kaliibriga muusikavideos, hoidsin kellegi koera jne. Klassikaline LA wannabe elu,» lisas muusik.

«Esinemisi tuleb ikka ja jälle, aga ma ise üritan hetkel rohkem mõelda, mis edasi ja töötan uute asjade kallal, üritan laulukirjutamise maailma siseneda,» rääkis naine oma plaanidest.

Sel reedel esineb Maria Minerva DJ-setiga Kanalas toimuval peol Mutant Disco. Teda toetab laval Lil Tony, diiphausi äss Helsingist.

Loe täpsemalt SIIT, mida arvab Maria Ameerika underground-muusikute elust ning mis plaanid on tal tulevikus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles