Suurejooneline Skazka avapidu hullutab külalisi uues klubis Violet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skazka pidu klubis Violet
Skazka pidu klubis Violet Foto: Erakogu

Laupäeval 20. septembril, uus grandioosne üritus Skazka SPECIAL särava programmiga avapidu otse Venemaalt! See on meeldejääv üritus muinasjutulise klubiõhtu austajatele!

Skazka SPECIAL – see on üritus, kus on valitud, intelligentne publik! See on täiesti «uus» salapärane maailm, atmosfäär on täis soojust ja mugavust, mida ümbritsevad ilusad inimesed.

Skazka SPECIAL @ Lounge-Club VIOLET- see on kombinatsioon kahest maailmast – ühelt poolt tänapäeva reaalsus, mis ühendab endas stiilsuse, kehastab viimaseid sisekujunduse trende, stuudiokvaliteediga heli ja professionaalne valgus ning teiseltpoolt muinasjutuline maailm, kus saavad kokku erinevate muinasjuttude ja multifilmide maagilised tegelased, et viia külalised võlulugude pika öö vapustava ilu-, headuse-, rõõmu- ja imede maailma!

Õhtuprogrammis ootab Teid welcome show, kus gigantsed muinasjututegelased kannavad Teid pidulikult «teise reaalsusse», erikülalised Moskvast oma värvika tantsulise valgusetendusega viivad kaasa säravate tulede maagilisse maailma, lummavad Go-Go nümfid Peterburist lisavad õhtule ekstravagantsust ja muusikalise eriprogrammina kõlavad meeliköitvad Live-saksofoni helid Kirill Sax-i poolt. Samuti jäävad õhtu jooksul tehtud fotod koos muinasjutu kangelastega Teid veel pikaks ajaks rõõmustama!

See on muinasjutuline koht, kus on võimalus nautida kõige maitsvamaid jooke ja erilisi kokteile ning samuti veel ka kogu öö saab maitsta võlur-peakoka valmistatud roogasid!

Meeldivalt saab suhelda ja aega veeta pehme atmosfääriga mugavas spetsiaalse varustusega hubases vesipiibu saalis, milles pakutakse kõige eksootilisemaid vesipiipe ning kus sellel imepärasel ööl saab kirjutada iga külaline oma enda kordumatu muinasjutu!

Kõige kuumimad vene- ja lääne tantsuhitid residentidelt DJ ValentineBlack ja DJ Baloo!

Kutsume kõiki uusi ja vanu sõpru osa saama UUEST muinusjutulise peo õhkkonnast Skazka SPECIAL@Lounge-Club VIOLET!

Unustage oma tavalised tegevused ja sukelduge muinasjutulisse võlumaailma!

Muinasjutt kestab 23:00 – 06:00

Sissepääs 25 eurot. (NB! Strong Face & Style Control! Pidulik riietus ja -king)

VIP-laudade broneerimine tel +372 50 24262 või www.skazkapidu.ee/tables

Lisainfot vaata siit või siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles