Video: kodutu mehe ellujäämisstrateegia - leiab õhtuti naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutu mees kasutab ellujäämiseks naisi
Kodutu mees kasutab ellujäämiseks naisi Foto: Youtube

USAs kasutab üks noor kodutu mees ebatavalist ellujäämisstrateegiat leides õhtuti naise, kes ta ööseks enda juurde kutsub.

Bostonist pärit 26-aastane Joe elab juba mõnda aega New Yorgi tänavatel, edastab news.com.au.

Mees otsib endale naise kuni neljaks ööks nädalas, ülejäänud ajal magab, kus juhtub.

Naine tagab mehele öömaja, pesemisvõimaluse ja söögi.

Mehe sõnul ei saa enamik naisi, kellega ta öö veetnud on aru, et tema puhul on tegemist kodutuga.

«Esmalt ei tohi ma kodutu moodi välja näha. Kasutan oma välimuse viimistlemiseks kaubamajade parfümeeriaosakondade tasuta proovivahendeid. Seal on ka peeglid, kus saan soengut teha. Vahel ostan ostukohast ka näiteks Red Bulli, et näeksin tavalise kuti moodi välja,» selgitas kodutu.

Joel on neli komplekti rõivaid, mida ta vahetab ning võimalusel peseb.

Kerjamisega teenib ta keskmiselt 150 dollarit päevas. Mehe arvates on see võrreldes teiste kerjuste teenistusega suur raha ning ta oletab, et talle antakse ta puhta välimuse tõttu meelsamini raha.

«Oletan, et osa mulle raha andjatest on üsna lähedal kodutuks jäämisele ning nad nagu püüavad annetamisega oma saatust muuta,» lisas ameeriklane.

Joe sõnul on ta teenistus vahel nii suur, et jagab teistele kodututele toiduraha.

Joe sõnul viskas perekond ta kodust ja endi hulgast välja pärast seda, kui nad avastasid, et tal on narkootikume.

Joe kasutab enda kohta sõna «mustlane», mitte «kodutu». Samas ei soovita ta noortel siiski sellist eluviisi omaks võtta, nagu on tal endal.

«Selline ebakorrapärane elustiil ei ole kõigi jaoks. Kui vaadata ringi, siis on New Yorgis näha sadu tuhandeid kodutuid. Olen vist ainus, kes oskab sellest kasu lõigata,» nentis mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles