Müstiline helimasin Truckthor esitleb esimest muusikavideot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikavideo «Hot Drinks» bändilt Truckthor
Muusikavideo «Hot Drinks» bändilt Truckthor Foto: Kaader videost

Juba kuus aastat vaid kontserditel eksperimenteerivate etteastetega tuntust kogunud bänd Truckthor esitleb esimest salvestatud lugu ja videot «Hot Drinks».

Muusikalise rühmituse liikmed Maik Grüner (Zombi) ja Margus Gustavson (Mutant) on eelnevalt tegutsenud ka raskemat rokki viljelenud bändides East Trading Wang ja One Dollar Projekt.

«Tantsuline lugu «Hot Drinks» valmis juba eelmisel aastal, mil filmisime ka loole video Mooste muusikafestivalil Mõisa Karneval. Ülesvõtted ja monteerimine toimus Lauri Nageli ja Janek Karakatši abiga. Nüüd on esimene salvestis saanud viimase lihvi ja valmis esitluseks. Seni oleme kontserditel otse eksperimenteerinud, leppides eelnevalt kokku vaid teema, milles orienteeruda,» avaldas bänd.

«Meile meeldib miksida mürarikast metalli elektrooniliste helide ja karvaste vokaalidega, kuid kindlat stiili bändi muusikale omistada ei soovi. Eeskujudeks on meile nii Ladytron, Kasabian, Zombi kui ka Sven Grünberg,» lisas Truckthor.

Muusikat kujundatakse akustilisi trumme ja distorditud basse analoogsüntesaatoriga segades. Põhilisteks muusikainstrumentideks on bass-kitarr ja trummid koos mahlaste süntesaatoritega.

Truckthor künnab helimaastikku juba 2008. aastast. Etteasteid on selle aja sees tehtud koos ÖÄKi, SoulThroweri, Feeding Line, Junk Riotiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles