Saatejuhtide vahetuse eetriajad on selgunud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudsed saadete ja juhtide paarid, mis lähevad eetrisse 21.-28. septembrini on järgmised:
Osoon – Reet Linna
Pealtnägija – Urmas Vaino
Spordiuudised – Katrin Viirpalu
Ringvaade – Monika Tamla ja Lembitu Kuuse
Aktuaalne Kaamera – Vladislav Koržets
Foorum – Maire Aunaste
Tõuse ja Sära – Andres Kuusk
Prillitoos – Marko Reikop
Terevisioon – Mihkel Kärmas ja Grete Lõbu
Uudsed saadete ja juhtide paarid, mis lähevad eetrisse 21.-28. septembrini on järgmised: Osoon – Reet Linna Pealtnägija – Urmas Vaino Spordiuudised – Katrin Viirpalu Ringvaade – Monika Tamla ja Lembitu Kuuse Aktuaalne Kaamera – Vladislav Koržets Foorum – Maire Aunaste Tõuse ja Sära – Andres Kuusk Prillitoos – Marko Reikop Terevisioon – Mihkel Kärmas ja Grete Lõbu Foto: ETV

Televaataja on oma otsuse langetanud ja ETV pea peale pööranud - on aeg omavahel ära vahetatud saated ja saatejuhid eetrisse lasta!

Esimest uue juhiga saadet näeb juba eeloleval pühapäeval, mil ETV legendaarse poliitikasaate "Foorum" vedaja Andres Kuusk võtab üheks korraks üle Maire Aunaste koha tema igapühapäevases koguperesaates "Tõuse ja sära". Saatesse on külla oodatud näitleja Eve Kivi ning esineb ansambel Lenna.

Aga ees on ootamas muudki põnevat. "Ma olen väga põnevil, sest esimene võttepäev Muhus on mul nüüdseks selja taga ja usun, et saime sealt väga laheda loo," sõnab Andres Kuusk päev enne "Tõuse ja sära" stuudiosalvestust. 

"Vaieldamtult on "Tõuse ja sära" üks keerulisemaid saateid ETVs, aga seda põnevam on seda teha, sest saatejuht saab terve saate algusest lõpuni ise kokku panna," jätkab Kuusk, kes kinnitab, et salvestuse ees tal hirmu pole. Pigem tunneb ta hetkel mõnusat ärevust, kuna nii mõnigi intervjuu on meelelahutuslikum, kui need, mida ta oma igapäevatöös teeb.  

Vahetuses juhtidega üheksat saadet näeb ETV eetris vahemikus 21-28 september:

P 21. sept Tõuse ja Sära - Andres Kuusk

E 22. sept Osoon - Reet Linna

K 24. sept Pealtnägija - Urmas Vaino

K 24. sept Foorum - Maire Aunaste

N 25. sept Ringvaade - Monika Tamla ja Lembitu Kuuse

N 25. sept Spordiuudised - Katrin Viirpalu

R 26. sept Terevisioon - Mihkel Kärmas ja Grete Lõbu

R 26. sept Aktuaalne Kaamera - Vladislav Koržets

P2 28. sept Prillitoos - Marko Reikop

Saatejuhtide vahetuse otsustas 4.-10. septembrini ETV kodulehel toimunud hääletuses televaataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles