GALERII! Taukar küttis kuumaks restoran Massimo uue hooaja

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reede tõi Massimosse eelsoojendust vajavaid õhtulisi, saamaks osa üritusest, millega anti hoog sisse restorani uuele sügis-talvisele hooajale.

Foto: Tõnis Bramanis

Pääsuks tuli külastajatel kukrut kergendada tervelt ühe euro võrra ning heldekäelised said enda ja teiste südant soojendada tehes annetusi SOS Lasteküla toetuseks. Kogu sündmuse lõid aga elavas esituses särama Taukar koos teda kitarril saatnud Rauno Laikjõega.

Foto: Tõnis Bramanis

Nimi „Massimo“ räägib restoranist kõnekalt. 20nda sajandi alguses rajatud hoones on säilitatud esialgsed paekivi- ja tellisseinad ning kõrged punasest tellistest võlvlaed. Massiivne ja maskuliinse sisustusega Massimo oli kokku meelitanud valdavalt särasilmsed õrnema soo esindajad, mille põhjust ei pea kaks korda ära arvama. Õhtu edenedes elavnesid kõige vaguramadki ja elasid hoogsalt kaasa kitarriduole „Taukar&Laikjõe“.

Foto: Tõnis Bramanis

Karl-Erik, kes hetkel tegeleb oma plaadi salvestamisega, tõi kuuldavale juba kuumaks lauldud lugusid, pannes publiku mõnuga kaasa laulma, aga nagu muusik oli eelnevalt lubanud, siis ei olnud ta sugugi kade ja tõi kuuldavale ka üht-teist uut. Rahvas oli kui indikaator, andes aimu peagi ilmuvate lugude heast minekust.

Foto: Tõnis Bramanis

Taukar väldib parema meelega kõike seda, millest on saanud justkui šabloon. Intelligentse olekuga andekas laulja esitab lugusid peamiselt emakeeles. Miks ta just sellise valiku tegi, on ta varasemalt kommenteerinud nii, et see läheb inimestele korda ja tekitab rahulolutunde ka temas eneses.

Foto: Tõnis Bramanis

Tallinnas Maakri tänaval asuvat restorani Massimo teatakse kui üht pealinna suurimat, mis mahutab argipäeviti 200 inimest ja kohandatakse ürituste tarvis saja võrra enamale külastajale. “Septembris ongi nii, et nädalavahetustele planeerime live-esinemisi, pakume häid roogasid, kokteile ja veine,” selgitas üks restorani omanikest Raimo Laid.

Foto: Tõnis Bramanis

Uue hooaja puhul läbis menüü värskenduskuuri ning kahtlemata ei jäta see külmaks ühtegi gurmaani, kes peab lugu modernsest Euroopa köögist. Samas on Massimo suurim restoran Eestis rikkaliku itaaliapärase toidu- ja veinivalikuga. Restoranist on saanud koht, kus kohtab tuttavat Itaalia külalislahkust ja hubane õhkkond laseb mõnusalt lõõgastuda.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles