Mika ootab Eesti köögi üllatusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika ehk kodanikunimega Michael Penniman Jr.
Mika ehk kodanikunimega Michael Penniman Jr. Foto: Pm

Laval positiivne energiapomm Mika on ka väga hea naljasoonega artist, kes pani ise oma nõudmised kontserdi korraldajale kirja läbi huumoriprisma.

Reeglina pannakse rider ehk artisti nõudmised korraldajale kirja managemendi poolt, kuid Mika kirjutas selle omas stiilis kokku ise. «Novell», nagu ta ise seda nimetab, sisaldab paarikümnel lehel artisti ja tema saatjaskonna soove Tallinnas viibimise ajaks.

Vahetu suhtlejana tuntud Mika on suur magusaarmastaja ning nõuab lava taga ülimat puhtust.

Carmen Catering, kes Mikat Eestis viibimise ajal toitlustab, kirjeldab, et artist soovib «tõeliselt kleepuvaid ja ülimagusaid desserte, mis on kaetud rohke šokolaadikreemiga».

Samuti ootab Mika kohaliku köögi üllatusi, sest «kui me tahaksime hamburgereid ja friikaid igal õhtul, istuksime oma kodudes ning teil tuleks rahvas hoopis meie juurde tuua.»

Mika kirjeldab, et soovib oma Eestis viibimise ajaks «piisavalt suurt autot, kuhu mahuks ära minu pere ja suur kõrvits». Interneti kohta ütleb artist, et see «peab olema piisavalt kiire, sest kuidas muidu saan ma šopata eBays?».

Et Mika saaks teha rahvusvahelisi kõnesid maailma eri kohtadesse, nõuab ta just nimelt helerohelist telefoni ning suure puhtusearmastajana paneb korraldajale südamele, et «nagu kõik teised planeedil Maa, tahab temagi ennast pesta, seega vajan väga-väga puhast duširuumi».

Artist hoiatab oma rideris, et tema ja tema lavapartnerite esinemiskostüümid vajavad tõeliselt suurt ruumi ning lisab lõpetuseks, et ta ootab kohtumist Eestiga väga.

Mika annab Tallinna Lauluväljakul kontserdi 3. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles