Galerii: Airport Jam - Eesti võimsaim klubimuusika festival

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23.-24. juulini viiendat korda toimuv Eesti suurim klubimuusika festival Airport Jam tõi Eestisse maailma klubimuusika tipud ning tegi endisest sõjaväe lennuväljast suurima klubimuusika tandri meie riigis.

Noorte klubimuusika austajate käsutuses oli nädalavahetusel mitmekümne tuhande ruutmeetri suurune ala, kuhu mahtusid viis lava, kiirendusvõistluse rajad, telklaager ja muu festivali toetav teenindus.

Selleaastase Airport Jami peaesineja oli maailma klubide hetke suurnimi Sidney Samson.

Lisaks pealaval esinevatele DJ-de said festivali külalised valida veel nelja erineva teemalava vahel, mis oli ehitatud unikaalsetesse sõjalennukite peiteangaaridesse, mille omal ajal jätsid maha Eestist lahkuvad NSV Liidu väed.

 

Nimekamate klubimuusikute seas astusid Airport Jamil üles Callaghan, Randy Katana, Aly & Fila. Lisaks ülipopulaarse raadiosaate A State Of Trance koostaja Ruben De Ronde, Myon & Shane54 ja  hard-trance legend ASYS.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles