Courtney Stodden tunnistas üles, miks ta mehe maha jättis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courtney Stodden
Courtney Stodden Foto: SCANPIX

Teletäht Courtney Stodden abiellus 16-aastasena 50-aastase mehega, kuid jättis ta kolme aasta pärast maha. Nüüd selgitas neiu, miks ta seda tegi ja kuidas nad taas ära leppisid.

«Pärast Briti «Suure Venna» saates osalemist ja Ühendriikidesse naasmist mullu septembris sai mulle selgeks, et kui enamik 16-aastaseid tüdrukuid tegeleb juhiloa saamisega, taotlesin mina abiellumisluba. Kuigi ma ei kahetse armastatud mehega abiellumist, olin toona vaid teismeline,» seisab Courtney kirjutatud artiklis.

Courtney märkis, et kuna ta abiellus noorelt, ei olnud tal võimalust täiskasvanuelu elada.

«Olin oma pulmaööl süütu. Saatele järgnenud nädalatel tahtsin kogeda kõike, mida rahutud ja liiderlikud noored teevad. Olin veendunud, et abielu ei suuda mind talitseda,» sõnas ta.

Järgneval kuuel kuul pidutses Courtney pööraselt ja tutvus kohtingumaailmaga. Siis sai tal aga villand ja ta taipas, et armastab ikka veel oma meest.

«Kui mul viimaks kõigest sellest kõrini sai, oli Doug mind ootamas. Minuga oli juhtunud selline asi, et ajal, kui ma oma teismelise mässumeelsust välja elasin, armusin järjest rohkem mehesse, kes tunneb mind paremini kui keegi teine. Mehesse, kes oli piisavalt tugev, et mind vabaks lasta ja kes on alati minu kõrvale jäänud. Paranemine võttis aega, kuid lõpuks jõudsime taas teineteise käte vahele ja oleme õnnelikumad kui eales varem,» seletas Courtney.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles