Anu Saagimi šampanjapauk äratas Star FMi kuulajad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Star FM

Alates tänasest juhib Star FM hommikuprogrammi Allan Roosilehe kõrval Anu Saagim. Esimese tööpäeva auks paugutas Anu otse raadioeetris lahti šampanjapudeli korgi ning demonstreeris kuumas stuudios kauneid rannariideid.
 

Anu Saagimi raadiohommik Pille Minevi asendajana oli töine, kubisedes  põnevatest uudistest, mis Anu jutustatuna ja kommenteerituna omandasid erilise värvi.

Allan Roosilehe kinnitusel tuli Saagim saate juhtimisega suurepäraselt toime ning tema väikesed vallatused mõjusid nii kuulajatele kui saatetegijatele palaval suveajal väga värskendavalt.

 

Anu Saagim, kes lubas lisaks tänasetele seltskonnauudistele homme hommikul veel mõnegi paljastava teatega lagedale tulla, kutsus ka kõiki raadiokuulajatest nuuskmõmmikuid avalikkusele huvi pakkuvatest imearmsatest saladusest teada andma aadressile hommik@starfm.ee

 

Anu Saagimit kuuleb Star FM Hommikuprogrammi saatejuhina veel kuni selle nädala lõpuni.  

Särtsaka daami esimese tööpäeva vallatuid hetki näeb täna õhtul ka TV3 uudistesaates.

 

Star FM Hommikuprogramm on eetris igal tööpäeval kell 06-10 ning nähtav kanalil TV6.   

Star FM sagedused: Tallinn 96,6 / Tartu 99,4 / Pärnu 100,3 / Haapsalu 92,9 / Paide 88,1 / Võru 103,2 / Kuressaare 93,3 / Rakvere 92,2 / Jõgeva 101,9
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles