Millised on eestlaste lemmik-rannariided?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand 25.07.2008
Foto: Rene Pringi.
Pärnu rand 25.07.2008 Foto: Rene Pringi. Foto: AFP / Scanpix

Rand on sageli väga trendikas koht ja võimaluse korral proovitakse ikka teistest rannalistest erineda. Millised on selle suve kõige popimad meeste ja naiste rannariided?

Bikiiniärimees Mart: Euroopa moemajad vaatavad rohkem bikiinimoodi, kui näiteks Ameerika omad. Ameeriklastel on ikka need samad kolmnurgad ja suhteliselt lihtsad mudelid.

Tavalisele rannalisele soovitab Mart osta riided siiski oma maitse ja äranägemise järgi.

Naiste rannamood surub näiteks välja ülinapid bikiinid.

Mart: Naiste ülimadalad bikiinid hakkavad ära kaduma ja rannapilti on  tekkinud rohkem kõhtu katvad bikiinid. Moes on ka ühe õlapaelaga bikiinid.

Lillemuster bikiinidel on aga aegumatu.

Mart: Lillemustrid rannarõivastel on trendikad nii sellel kui kindlasti ka järgmisel suvel. See on klassika. Samuti püksikud lehvidega külgedel.

Eriti moekad näevad välja ühte komplekti kuuluvad bikiinid ja rannakleit.

Mart: Kui naisterahvas läheb poodi rannarõivaid ostma, siis võiks ta tõepoolest osta endale komplekti. See tähendab siis, et ühe ja sama prindiga kaks erinevat toodet. 

Rannariided peaks kindlasti olema mugavad.

Rinnahoidja peaks kindlasti toetama rinda ning õlapaelad võiks olla eemaldatavad. Bikiiniärimees Mart julgustab naisi ka trikoosid kandma. Näiteks hakkab randasid vallutama üha enam retrostiil.

Eesti mehe lemmik-rannarõivas on aga jätkuvalt surfipüks.

Mart: Õige surfipüks on selline, kus ei ole kasutatud kummi. Püks peab fikseerima eelkõige seljaosa. Puusaosa tõmbab kokku nöör. Selliste pükstega on mugav sporti teha, kuid need ei ole mõeldud ujumiseks.

On olemas ka hübriid-surfipükse, kus on vöökohas siiski ka kerge kummiosa. Kuna enamik eesti mehi enam muud ei armastagi kui surfipükse, siis päevitataksegi endale hõlpsasti n-ö püksid jalga.

Tegelikult tuleks päevitamise, ujumise või rannas sportimise jaoks valida siiski erinevad püksid.

Mart: Paljudele meestele ei meeldi rannas päevitada. Nad kas joovad seal õlut või teevad midagi muud. Nende lemmikuteks on kindlasti shorts`id ja maika.

Ülima trendikuse garanteerivad aga ainult ujukad.

Seksikad ujukad on mõeldud eelkõige neile, kes armastavad tähelepanu. Siiski tundub, et eesti meeste jaoks on see liiast.

Kiika videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles