Hendrik Sal-Saller abiellus Berit Veiberiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berit ja Hendrik
Berit ja Hendrik Foto: Photo Factory

Eile toimus Võrtsjärve kandis võõraste silmade eest hoolikalt varjatult rokkari ja tema pikaaegse elukaaslase pulmapidu.

Õigupoolest võiks ettevõtmist nimetada suisa kergekaaluliseks (sala)manöövriks, kuna nii mitmedki allikad, kes tavaliselt asjadega kursis on, ei osanud arvestada pulmapeopäevaks eilset pühapäeva. Infot liikus nii laupäeva, kui tänase kohta. Hendrik ise oli varem kuuldusi, et pulm on just Võrtsjärve kandis, kommenteerinud nii: «Ma kuulsin, et selline kõlakas kuskil pidi olema jah. Me sõitsime küll ringi ja käisime mõnd kena kohta vaatamas, aga teiste inimeste jaoks,» seisab tänases Õhtulehes.

Eile pärastlõunal hakkasid sündmused arenema, esmalt nägid tabloidajakirjanikud ansambel «Apelsini», siis ilmusid raadiosaatjatega turvamehed, peopaik eraldati punaste lintidega ja õigele teeotsale tekkis hiiglaslik puujurakas. Ja veerand kuue paiku sõitis kohale 30 autost koosnev pulmarong, milles ka tume maastur Hendrik Sal-Salleriga roolis, tanu alla saanud Berit tagaistmel ja paari pisipoeg esiistmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles