«Videviku» fänn abiellus papist Robert Pattinsoniga: viimaks leidsin täiusliku mehe!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauren Adkins

«Videviku» filmide tulihingeline fänn pidas Las Vegases pulmad näitleja Robert Pattinsoni elusuuruses papist väljalõikega.

25-aastane Lauren Adkins leidis oma unelmate «mehe» plaadipoest, kirjutab Mirror.

«Abiellusime eelmisel aastal Las Vegases ja ma olen veendunud, et oleme õnnelikumad, kui enamik noorpaare,» ütles Lauren. «Inimesed peavad mind hulluks, kuid papist R-Patz on minu jaoks lähim asi tõelisele suhtele ja ta on mu väljavalitu.»

Lauren seletas, et tema kinnisideeks on alati olnud romantilise lõpuga muinasjutud: «Lapsena vaatasin Disney «Lumivalgekest» ja «Tuhkatriinut» seni, kuni lindid katki kulusid.»

Teismelisena hakkas ta fännama romantilisi komöödiaid ja ta uskus, et ta kohtab oma unistuste meest lõpuballil. Seda aga ei juhtunud ning 17-aastasena oli ta meeleheitel ja kaaslaseta.

Lauren läks kolledžisse ja kolis kodust välja, kuid ükski mees, kellega ta kohtamas käis, ei vastanud tema ideaalile. Siis leidis ta «Videviku» raamatud ja filmid ning oma unistuste vampiiri.

«See erines kõigist teistest armastuslugudest, mida seni teadsin. Edward oli vaikne ja müstiline, kuid samas üliinimlik ja võitmatu. Ja tohutult seksikas! Lugesin raamatud kaanest kaaneni läbi ja ootasin kino ees järjekorras, kui esimene film linastus, et esimest korda Edwardit näha. Kui Robert Pattinson ekraanile ilmus, oli ta täiuslik. Sel hetkel teadsin, et tahan temaga abielluda,» meenutas Lauren.

Paar kuud hiljem märkas ta plaadipoes papist Edwardit ja ta haaras selle endaga kaasa.

«Viisin ta oma korterisse ja panin ta oma voodi jalutsisse seisma. Ma ei suutnud terve öö temalt silmi pöörata. Hakkasin mõtlema - kui kõik kutid, kellega olin varem käinud, olind nii lootusetud, võiksin sama hästi papist väljalõikega käima hakata.» Mõeldud, tehtud - Lauren hakkas papist Pattinsoni endaga igal pool kaasas kandma.

Peagi astus Lauren oma unelmate mehega altari ette. «Kandsin valget kleiti, millest olin alati unistanud. Vastuvõtu korraldasin kunstigaleriis ja pakkusin oma 50 külalisele šampanjat ja viiekihilist torti. Päev läks maksma 2000 naela ja ma ei kahetse seda. Mesinädalad pidasime Los Angeleses ja me ronisime Hollywoodi sildi juurde. Pidime seda öösel tegema, sest ta ei või päikese käes olla,» sõnas ta.

Vaata pilte Mirrorist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles