Lady Gaga oleks äärepealt laulmisest loobunud: Tony Bennett päästis mu elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga, Tony Bennett
Lady Gaga, Tony Bennett Foto: SCANPIX

Lauljatar Lady Gaga oli poole aasta eest valmis muusika tegemisest loobuma.

28-aastasel staaril oli toona karjääris tõeline madalseis - tema kolmanda stuudioalbumi «Artpop» müüginumbrid polnud kiita ja ka kriitikutel ei jagunud häid sõnu. Nüüd on lauljataril ilmumas Tony Bennettiga koostöös valminud jazzalbum.

«Arvasin, et tahan kohe lapsi, sest tundsin, et olen selle kaosega lõpparve teinud. Siis hakkasin järjest rohkem Tonyga aega veetma ja kõik muutus lihtsamaks, ehedamaks ja täiuslikumaks. Nüüd arvan, et ma ei hakka niipea peret looma. Tahan ainult laulda,» ütles Gaga ajakirjale Parade.

«Kuus kuud tagasi ei tahtnud ma enam isegi laulda,» sõnas Gaga. «Tony ütles paar päeva tagasi, et ta pole kunagi oma karjääri jooksul tahtnud laulmisest loobuda. See torkas mind. Pool aastat tagasi arvasin ma teistmoodi. Ütlen Tonyle iga päev, et ta päästis mu elu. Ma olin ääretult kurb. Ma tundsin end surnuna. Ja siis veetsin palju aega Tonyga. Ta ei soovinud minult muud kui sõprust ja mu häält.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles