Videod: vaata, kuidas reageerisid ETV saatejuhid uutele rollidele!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Viirpalu sai teada, et hakkab juhtima spordiuudiseid
Katrin Viirpalu sai teada, et hakkab juhtima spordiuudiseid Foto: Kaader videost

Eile selgus, milliseid saateid ETV saatejuhid septembri viimasel nädalal juhtima hakkavad. Rahva määratud rollid anti saatejuhtidele üle ning reaktsioonid sai salvestatud koguni ka videopilti.

Oma uuest rollist teada saanud Vladislav Koržets tunnistas, et "Aktuaalset kaamerat" juhtida ei ole üldse tema jaoks kõige hullem variant. ""Aktuaalse kaameraga" pole ma kokku puutunud, võib-olla käin nii käpuli. Siis on vaatajatel kahjurõõmu. Seal küll pulli teha ei saa," arutles Koržets, et lootis, et pääseb hõlpsalt.

Reet Linnale tuli "Osooni" juhtimine üllatusena ning leidis, et sellega saab küll hakkama, hoolimata sellest, et ta lindudel suurt vahet ei tee. Enim kartis naine "Foorumi" juhtimist.

Urmas Vaino tunnistas, et saatus naeratas talle ning on väga tänulik, et sai omale "Pealtnägija" juhtimise.

Katrin Viirpalu jaoks spordiuudiste lugemine suure üllatusena ei tulnud, sest Urmas Vaino tegi selle jaoks hea kampaania. "Nüüd ta peab hakkama mind koolitama," leidis  Viirpalu, kes loodab, et teda ei saadeta kuskile lugu tegema.

Lembitu Kuuse tunnistas, et on juba Reet Linnaga "Ringvaadet" juhtinud ning oli valmis juba kõigeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles